Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
26 November 2016

Sådan kan du spare penge i Københavns strøgbutikker

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at du kan finde rigtig mange lækre butikker på Strøget i København. Udvalget af butikker er meget bredt, hvorfor der også er noget at finde for alle og enhver. Du kan blandt andet shoppe lækre designertasker hos Mulberry eller Gucci, men du kan også købe prisbillig beklædning hos H&M eller Zara.

Hvis du er mere til stormagasiner, så kan du også vælge at besøge enten Illum eller Magasin, der begge byder på et bredt spektrum af både butikker, afdelinger og etager. Der skal ikke lægges skjul på, at der er noget for enhver på Strøget i København - og der er heldigvis adskillige muligheder for at spare penge, når du handler i butikkerne.

1. Hold øje med butikkernes mange tilbud
Der er altid mulighed for at finde et væld af forskellige tilbud i butikkerne på Strøget. Det er naturligvis ikke ensbetydende med, at du kan finde et tilbud, der appellerer til dig, men det er derimod ensbetydende med, at der hele tiden er udskiftning i de mange tilbud og der derfor også vil dukke et tilbud op, der er lige noget for dig.

Der findes flere forskellige måder hvorpå du kan holde øje med butikkernes tilbud. Du kan blandt andet følge med på deres Facebook-sider, nyhedsbreve og meget andet. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er mange tilbud, der ikke reklameres for, hvorfor det mest effektive - uden tvivl - er, at troppe op i butikkerne.

2. Sammenlign priser i de forskellige butikker
I en mindre by, hvor bylivet ikke er noget så prangende som i København, så er der oftest ikke meget mere end én eller to butikker, der sælger de samme produkter. Det betyder også, at du i en sådan by heller ikke har mulighed for at sammenligne priser på tværs af de forskellige butikker.

Det er dog noget helt andet i København, hvor du kan finde rigtig mange forskellige butikker, der sælger nogle af de samme produkter. Det betyder også, at det kan være en god idé, at sammenligne priser på tværs af butikkerne, hvis du skal handle i en butik i København. Det kan f.eks. være, du gerne vil have et fad fra Royal Copenhagen, der bl.a. kan købes i deres egen butik, i Illum, Magasin, Inspiration, Imerco og mange andre steder.

3. Gør brug af butikkernes webshops
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er rigtig mange af de butikker, der er at finde på Strøget i København, der også er repræsenteret på nettet med deres egen webshop. Oftest er der mulighed for at spare en del penge ved at handle på deres webshop i stedet for i deres butik, da der både er uafhængige tilbud og der er mere konkurrence på nettet.

Du kan endda også være heldig at finde en aktiv rabatkode, du kan bruge hos den butik, du gerne vil handle hos, hvilket blot vil kunne give dig en yderligere besparelse på det eller de produkter, du gerne vil købe.
Klik her for at se mere


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone