Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
2 May 2016

Få Festivalstilen

Foråret og sommeren herhjemme er spækket med alverdens festivaler, hvor mennesker i og uden for Danmark samles til kolde fadøl og lyden af tidens musiknumre.

Der findes alt fra de store festivaler som Roskilde og Skanderborg, hvor store kunstnere som Rolling Stones spiller, til mindre og mere intime festivaler, som Nibe Festival og Northside Festival. Skal du på festival, er det vigtigt at have det helt rigtige med i kufferten, og især nogle vigtige ting må du ikke glemme.

Pak til uforudsete vejrændringer
På trods af årstiden tyder på sommer, er det ingen garanti for godt vejr. Ofte kommer regnen anmassende, og festivalerne – især Roskilde Festival – bliver omdannet til en lignende muddermark. Her er det vigtigt, at du husker regntøj og gummistøvler. Det kan være hyggeligt med regnvejr, men så længe du kun har sandaler med, bliver det en våd og kold fornøjelse.

Du med fordel købe et par gummistøvler, da de fleste festivaler på trods af sol kan være mudrede, og det derfor er rart med et par gummistøvler, og foruden det, er de også super cool og kan passe godt til et sommeroutfit og en regnjakke.

En anden vigtigt ting, du ej må glemme, er dine solbriller. Solbriller er det ultimative prik over i’et til et cool festivallook. Og hvem håber ikke også på varme dage, hvor du får brug for solbrillerne til andet end at pifte looket op. I år er især store og detaljerede solbriller et hit, så du må ud og erhverve dig sådan et par.

Det casual look

For mange handler et fedt festivallook om at se casual og stilet ud på samme tid, og hvad hjælper bedre til det end et par sneakers? Sneakers er både praktiske til alt slags vejr, og så ser de samtidig super cool ud med et par denim shorts eller en fin sommerkjole. Du kan også benytte dig at det praktiske råd, der lyder på at hive et par gamle slidte sneakers med, så du ikke ødelægger de flotte nye.

Til at færdiggøre dit lækre festivallook skal du huske en masse lækkert tøj. Du skal også huske på, at der til koncerterne kan være bagende hedt, og derfor er det en god idé at medbringe noget løst, men stadig tjekket beklædning. Støy hjælper dig på vej med de lækre items fra Kokoon - så bliver du nemt klædt på til en rigtig festival!

Til aftenssolen og nattens mørke timer må du ikke glemme nogle lækre sweatere, så du ikke fryser, men i stedet kan feste videre. En af fordelene ved festivaler er, at det er et af de eneste steder, hvor en stilet sweater også kan bruges som et festoutfit. Du får både et lækkert og praktisk outfit på samme tid.

Husk alle disse ting og du får et perfekt festivallook til dette års hotte festivaler! Klik her for at se mere


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone