Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
2 May 2016

Find de smarte accessoires på Strøget

Accessoires hører til hos både mænd og kvinder, men finder oftest vejen ind til kvinders hjerte. Accessoires dækker over mange ting og behøver ikke alene at være feminine smykker eller sorte nylonstrømper. Accessoires er meget mere end det. Det dækker også over hatte, handsker, slips og ure. Så hvad end du er mand eller kvinde kan du udvælge dine nye accessoires lige fra de mest maskuline til de mest feminine.

På Strøget i hjertet af København finder du lige nøjagtig den accessories, som klæder dig bedst. Strøget er hjemsted for mange københavnere og turister, der shopper løs på de butiksfyldte stræder. Det med god grund. Strøget er nemlig et af de steder med størst variation af butikker.
Bliv her guidet til hvilke accessoires, du skal investere i.

Accessoires til hverdagsbrug
Nogle accessoires såsom slips og butterflys hører sig bedst til festlige arrangementer. Andre accessoires kan bruges til både hverdag og fest, og bør ejes af alle. Det gælder for eksempel ure. Et ur er en essentiel del af både kvinder- og mænds garderobe. Det rette ur kan pifte dit outfit op uden problemer. Et ur er både praktisk og smart på en og samme tid, hvis blot uret er det rigtige.

På Strøget ligger der en masse fine forhandlere, der har et stort udvalg af ure. Du kan også vælge at gå en anden vej og investere i et splinternyt designerur fra selveste Marc Jacobs. Marc Jacobs ure udstråler kvalitet og luksus og ser samtidigt super lækkert ud på din arm.

Accessoires i høj kvalitet
På strøget finder du også NEYE. NEYE er en af danskernes foretrukne handelssteder inden for accessoires. Her finder du tasker, punge og meget andet i rendyrket kvalitetsdesign. Ud over de populære tasker fra en lang række af anerkendte brands forhandler NEYE også bælter. Bælternes kvalitet er i lige så høj stand som resten af forretningens accessoires.

Hvis du er på udkig efter nogle nye smykker finder du dem også på Strøget. Med forretninger som Kranz og Ziegler, Amber Star og Halbergstads finder du smykker i topkvalitet, som vil pryde rundt om halsen, på håndleddet eller fingrene. Prisniveauet svinger fra de billige smykker til de dyre og eksklusive smykker.

Vil du stryge helt til tops inden for luksusbrands finder du også de eksklusive forretninger som Gucci, Mulberry og Max Mara.

Accessoires med sjove detaljer
Urban Outfitters på Strøget er den eneste fysiske forretning af slagsen i Danmark. Urban Outfitters stammer fra USA, og her er der unikke accessoires med sjove twists. Mange mænd elsker Urban Outfitters for deres humoristiske accessoires og highstreet-mode. Du finder blandt andet et bredt udvalg af solbriller, rygsække og andre finurlige accessoires, som du på forhånd ikke vidste, du havde brug for. Gå på opdagelse i et væld af accessoires med sjove detaljer.

Foruden alle de gode bud på forhandlere af accessoires finder du også andre butikker inden for tøj og sko, bolig, elektronik, personlig pleje og sport og fritid. Klik her for at se mere


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone