Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
2 May 2016

Gå sommeren i møde med et smil

Det er snart sommer, og vejret bliver mildere dag for dag. Det er tid til strøgture og til at sætte tænderne i den første store is. Her får du opskriften på at gå sommeren smilende i møde.

Få et flot hvidt smil
Mange er flove over at have gule tænder og efter en lang vinter, hvor der er blevet drukket te og kaffe, kan det være ekstra tiltrængt at få gjort noget ved tænderne. Når du skal have bleget tænderne, er det vigtigt, at du vælger den rette metode til det. Det kan du få vejledning om hos en tandlæge, der er specialiseret i tandblegning.

Her kan de også vejlede dig i forhold til, hvor hvide dine tænder bør bleges, for at det også ser naturligt ud. Her kan de også hjælpe med en klinikkontrolleret behandling, som er helt uskadelig for dine tænder.

Du kan enten vælge en tandblegning, som foregår på en klinik og varer ca. en time, eller du kan vælge en lidt mere tidskrævende, men også effektiv løsning, hvor dine tænder bleges derhjemme, hvilket tager 10-14 dage for det bedste resultat. Vælg altid en specialiseret tandlæge som denne.

Ved at vælge en specialiseret tandlæge ved du, at behandlingen ikke vil skade dine tænder. Der findes mange billigere alternativer i håndkøb, men her kan du risikere, at dine tænder bliver skadet eller bliver ujævn farvede. Derfor er tandlægen en god investering her.

Undgå isninger i tænderne
Sommertid betyder istid. Det er derfor blevet tid til at nyde en kold is i det varme vejr. Det er dog for nogle mennesker lig med stor smerte at sætte tænderne i en is, da de lider af isninger i tænderne.

Selvom de stikkende eller jagende smerter ved isninger i tænderne er kortvarige, kan de være til meget stor gene og komme pludseligt og uventet. Mange tror fejlagtigt, at det ikke kan gøres noget ved disse smerter, men det er ikke nødvendigvis korrekt.

Hos tandlægen kan du få undersøgt, om smerterne skyldes et hul, en revne eller en dårlig fyldning. Hvis det er tilfældet kræver det selvfølgelig en behandling. Det kan også skyldes, at dine tandhalse er blottede, fordi tandkødet har trukket sig tilbage. Det kan skyldes, at du børster dine tænder for hårdt.

Du kan også afhjælpe problemet ved at anvende en tandpasta med et højt indhold af flour og ikke så meget slibemiddel. Tal med dine tandlæge om problemerne og få den rigtige vejledning til dine tænder. Når du har fået styr på tandsættet er det bare med at sætte et stort smil på læben og nyde sommeren. Klik her for at se mere


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone