Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
Luk
 
Saint Tropez (Købmagergade) Saint Tropez (Købmagergade) Saint Tropez (Købmagergade) Saint Tropez (Købmagergade) Saint Tropez (Købmagergade) Saint Tropez (Købmagergade) Saint Tropez (Købmagergade) Saint Tropez (Købmagergade) Saint Tropez (Købmagergade) Saint Tropez (Købmagergade)
 

Saint Tropez (Købmagergade)

Åbningstider:

Mandag10.00 - 18.30

Tirsdag10.00 - 18.30

Onsdag10.00 - 18.30

Torsdag10.00 - 18.30

Fredag10.00 - 19.00

Lørdag10.00 - 17.00

SøndagLukket

Første og sidste søndag i måneden: 12.00 - 16.00

 

Betalingsformer

Visa Electron Visa Master Card Maestro Card Dankort
 

Sponseret af ShoppinStreet.dk

Saint Tropez (Købmagergade)

Saint Tropez (Købmagergade)
Velkommen til Saint Tropez på Købmagergade. Saint Tropez har mere end 30 butikker i Danmark og Sverige. Mærket sælges desuden i adskillige stormagasiner i hele Europa og til mere end 1000 forhandlere på verdensplan. Det er Saint Tropez mission, bedre end nogen andre, at opfylde yng...
Velkommen til Saint Tropez på Købmagergade. Saint Tropez har mere end 30 butikker i Danmark og Sverige. Mærket sælges desuden i adskillige stormagasiner i hele Europa og til mere end 1000 forhandlere på verdensplan. Det er Saint Tropez mission, bedre end nogen andre, at opfylde yngre kvinders ønske om altid, at føle sig updated og feminint klædt med et attraktivt forhold mellem pris og kvalitet.
Læs mere

Om os

Saint Tropez (Købmagergade)
Saint Tropez udvikler årligt 10 kollektioner med løbende levering og det tager blot 3 måneder fra skitse til at kollektionen er i butikkerne. Saint Tropez arbejder målrettet på at skabe styles, der afspejler de sidste nye modetrends. Saint Tropez henvender sig til den yngre kvinde,...
Saint Tropez udvikler årligt 10 kollektioner med løbende levering og det tager blot 3 måneder fra skitse til at kollektionen er i butikkerne. Saint Tropez arbejder målrettet på at skabe styles, der afspejler de sidste nye modetrends. Saint Tropez henvender sig til den yngre kvinde, som elsker mode, men som stadig er prisbevidst.
Læs mere