Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
Luk
 
 
3 REVIEWS

Åbningstider:

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
lørdag
Søndag
 
10.00 - 18.00
10.00 - 18.00
10.00 - 18.00
10.00 - 18.00
10.00 - 19.00
10.00 - 18.00
11.00 - 17.00
 

Betalingsformer

Dankort Visa Electron Visa Master Card Maestro Card
 

Info om Skagen

Velkommen til Skagen midt i indre by i København. Skagen er et moderne livsstils brand forankret i enkelthed. Ved at kombinere inspirationen i Dansk Design med funktionalitet skaber vi produkter af høj kvalitet, og fjerner os fra verdens kompleksitet.Skagens kollektioner ærer Dansk Design gennem en elegance af enkelthed. Ved at kombinere inspirationen af tidløs dansk håndværk med tankevækkende innovation, har vi skabt ærlige produkter af høj kvalitet, der er både funktionelle og elegante. Vores designfilosofi er en afstandstagen fra det komplekse og en invitation til at reflektere i en verden der passerer hurtigt forbi. Oplev Skagens livsstils kollektioner af ure, smykker og design tilbehør.

 
Vurderinger & Anmeldelser
3 REVIEWS
SAMLET VURDERING
Giv din rating og din anmeldelse

BESKRIV DIN OPLEVELSE

- Skagen Vimmelskaftet 42 , 1161 København K.

HVORFOR GIVER DU DENNE RATING, BESKRIV VENLIGST NEDESTÅENDE?
0 / 150
TILMELD VURDERING
20.06.2020
Anders B. VURDEREDE - Skagen Vimmelskaftet 42 , 1161 København K

Har nu to gange haft mit ur til reparation fordi det går i stå. Har betalt for at få skiftet værket. Det hjalp ikke. Har efterfølgende fået 'repareret' uret. Det gik i stå allerede på vejen hjem. En helt igennem dårlig oplevelse, som Skagen ure næppe kan være tilfreds med. Det er vel ikke en urimelig kundeforventning, at et ur skal kunne vise, hvad klokken er!

Indberet
08.01.2018
Lone B. VURDEREDE - Skagen Vimmelskaftet 42 , 1161 København K

Min søn, der var på besøg fra London, var i jeres butik lige før jul og købte en gave derfra til sin kæreste. Samtidig fik jeg ham til at købe en urrem til mig, for min til mit Skagenur var slidt. Desværre var størrelsen forkert - men urremmen blev liggende i sin fine æske. Vi rejste henover julen og kvitteringen blev tabt. Nu har jeg været i butikken for at få en rette størrelse - men nej! I ville sørme ikke have den i æsken...

Indberet
04.01.2018
Susanne T. VURDEREDE - Skagen Vimmelskaftet 42 , 1161 København K

Fik øreringe i julegave, pakkede dem selvfølgelig ud og prøvede dem, men syntes ikke om dem,ringede til jer og fik at vide at jeg skulle henvende mig i butikken ,(bor i Hobro ) sendte pakken over til bekendte i Lyngby, sammen med bon, som så ville returnere dem for mig, men man kan åbenbart ikke bytte øreringe??rigtig dårlig service , vil ikke anbefale jeres forretning til andre.

Indberet

Sponseret af ShoppinStreet.dk

Andre kunder så også disse forretninger
 

X
X
X
x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone